Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Testi és egyéb örömök

2017. június 03. 10:35 - Balv

Kivonat az online társkeresés közben elvárható egyes magatartásformákról - 1. rész

Életünk párja (vagy pusztán ütvefúró üzemeltetésre vagy a nyányó kinyerésére irányuló ellenoldali végződtetés) keresése során írott vagy íratlan szabályok söra vonatkozhat a kereső (esetleg keresőképtelen...) felekre. Jelen iránymutatás szándékosan figyelmen kívül hagyja az etikai normákat a legkisebb mértékben sem alkalmazó személyeket, az ő kiszűrésüket alapból feltételezi, ezen tétel a dokumentum teljes egészére érvényes.
A két fél közti kommunikációt az egyik fél kezdeményezi a másik fél adatlapjának megtekintése, az ott olvasottak értelmezése és a felismerést követően, hogy a keresési kritériumok alapján nincsen feltétlenül kizáró ok. Ilyen ok lehet legfőképpen az életkorbeli különbség a keresetthez képest vagy eltérő kapcsolattípus keresése.
A levél a megszólított nevének a lapján szereplővel azonos módon történő leírásával folytatódik (nemecsek és látszólag hibásan írt név esetén is) a "Szia..." vagy "Kedves.." vagy ezekhez hasonló felütést követően. A levél tartalmi részében röviden reagálunk a másik fél adatlapján található információkra, azok ránk gyakorolt hatására, azokkal kapcsolatos észrevételeinkre, meglátásainkra. Jön magunkról pár mondat, aztán néhány arról, hogy mi dolgunk is volna egymással s miért. Fotó csatolása, elköszön-és küldés! Ezt követően teendő nincs azon kívül, hogy a választ várjuk. Nagyon fontos tudomásul venni, hogy a válasz hiánya is válasz, ezért a kommunikáció kizárólag a megkeresett fél pozitív reakciója után folytatódhat. Kölcsönös érdeklődés esetén is mindig figyeljük a másik reakcióira és tartsuk szem előtt: a kölcsönösség szexi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagykanal.blog.hu/api/trackback/id/tr8811662056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Testi és egyéb örömök
süti beállítások módosítása