Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Testi és egyéb örömök

2018. augusztus 29. 18:34 - Balv

Jegyzőkönyv

-Megadom a szót Elnök úrnak aki a portyáról frissen visszatért Udvarlómester és Humor Herold jelentésének elemzése után felmerült javaslatait fogja megosztani velünk.

-Tisztelt egybe gyűltek! Szorít az idő, így a lényegre térek és két fontos javaslatot teszek az Általános Működési Feltételek (továbbiakban: ÁMF) Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya alá rendelt Párkeresési Osztály egyes feladatairól szóló rendeletek bővítésére.

Kérem bevezetni a később időbeliségként hivatkozni szándékozott eljárást, mely az első találkozó létrejöttéig optimálisan eltelni értett időt jelöli. Maximum értékként javaslom az egy hetes határidő megadását, melytől eltérni a normál ügymenet szerint tilos, kizárólag egyedi esetekben (utazás és/vagy egyéb távollét, betegség vagy súlyosabb formái - AKA halál) lehetséges. A javaslat oka, hogy ez az az időintervallum, ahol íven- illetve fenntartható az érdeklődés, ezen túlmenően csökkenésre, megszűnésre kell számítani és nem biztosított, hogy újra megjelenik a sikeres lebonyolításhoz szükséges állapot. Emlékeztetem a tisztelt egybe gyűlteket, hogy a betűkbe szerelmesnek lenni tilos, erről egyértelműen rendelkezik az ÁMF. 4.6.8-as pontja, a magyarázó részből tudható, hogy a betűkből szerzett lelkesedés a valóságtól általában eltérő úgynevezett illúziókat kelt, amelyek téves képzeteket szülve idealizálják az ismerkedés folyamatát, a jelölt személyes tulajdonságait és az eltérések utólagos korrekciója a kapcsolódást leíró adatfiókokban bonyolult folyamat, rendszerint sikertelen és gátolja a sikeres teljesítést.

A másik kiegészítő javaslat a kommunikációs magatartással kapcsolatos elvárások újabb elemeit definiálja. Nem megfelelő minősítéssel kell jelölni azokat az eseteket, amikor a jelölt előnyben részesít kisebb értéken minősített kommunikációs csatornákat, jellemzően ilyenek az ismerkedésre kijelölt platformok a jelölttel való kapcsolatfelvételt követően azokban az esetekben amikor a kommunikáció már közvetlenebb csatornán folyik. Bár szorosan nem tartozik a tárgyhoz, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy a magasabb értéken minősített kommunikációs csatornák továbbra is előnyt élveznek, a jelölt kizárólagos figyelmére való igény eddig sem volt és ezután sem lesz életszerű.

Eddig a javaslatok, zárásként kérem a bekészített nem nyilvános jelentéseket átolvasni és megerősítő szavazással nyugtázni, hogy a javaslatokat indukáló események hibaként a naplóba kerültek.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagykanal.blog.hu/api/trackback/id/tr714156647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Testi és egyéb örömök
süti beállítások módosítása